Kiút

Személyes program

Ha tartós változást szeretnél elérni az életedben,

teljes mértékben személyre szabott segítséggel

Miért pont velem történik ez?
Miért csúszok bele újra és újra ugyanazokba a helyzetekbe?
Mi a baj velem?
Miért nem lehetek végre én is boldog?
Ha Te is feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, akkor teljesen átérzem a helyzetedet. Én is kerültem már nagyon súlyos válságba, veszítettem már el számomra fontos embereket, veszítettem már el az önbecsülésemet, a hitemet, és majdnem az életemet is. Nem sokkal a 28. születésnapom előtt egy stroke következtében éltem meg – és éltem túl – az életem összeomlását. Iszonyatosan gyenge voltam, egyedül éreztem magam, és hiába akartam valahogy kimászni a gödör mélyéről, már nem hittem benne, hogy ez sikerülhet. Aztán a felépülés útján megtapasztaltam, hogy mi az, ami csak elméletben működik, és mi az, ami tartós változást hoz az életembe. 
Miért nem megy egyedül?
Nem a Te hibád, hogy nem voltál felkészülve. Ilyet nem tanítanak az iskolában, és az emberek többsége nincs abban a szerencsés helyzetben, hogy gyermekként megfelelő szellemi és lelki táplálékot kapott ahhoz, hogy higgyen magában, kezelni tudja a válsághelyzeteket, megvalósítsa az álmait, és kiegyensúlyozott életet éljen. Nem Te tehetsz arról sem, ha vannak olyan emberek, akik megnehezítik az életedet, de tehetsz azért, hogy változtass ezen.
Nem instant megoldásokat osztok, hanem egy életszemléletet adok át Neked.

A stroke-omból való felépülésem után döntöttem el, hogy szeretnék segíteni azoknak, akik egyedül maradtak a kilátástalannak tűnő helyzetükben, és megmutatom nekik, hogy van kiút, bármilyen mélyre is kerültek. Hiszek benne, mert megtapasztaltam, hogy minden tapasztalatunkat fel tudjuk használni az életünk szebbé tételére. Ebben számíthatsz a támogatásomra.

Magadra ismersz? Néhány példa, amivel a leggyakrabban hozzám fordulnak:
 • Válságba kerültél az életedben bekövetkezett nagy változás (veszteség, betegség, tragédia) miatt, és nem találod a kiutat
 • Elakadtál a párkapcsolatodban, családi konfliktusaid vannak, vagy más emberi kapcsolatodban van nehézséged
 • A múltad terheit cipeled, és ez gyakran megkeseríti az életedet, vagy rányomja a bélyegét az emberi kapcsolataidra
 • Szeretnéd fejleszteni az önbecsülésedet és az önbizalmadat
 • Testi-lelki egészséged helyreállítására és megőrzésére törekszel
Kocsis Gábor
coach, harcművész, űrkutató mérnök, stroke túlélő
“Igazán magasra szállni csak a mélyből lehet.”

Mit kapsz a Kiút program során?

Lehetőségeket, amelyek a nehézséged helyébe lépnek
Ami jelenleg kétségbeesést, frusztrációt, a kilátástalanság érzését kelti benned, azt megtanulod megoldandó feladatként kezelni – nemcsak szóban, elméleti síkon, hanem a gyakorlatban is.
Válaszokat, amelyek őszinték és belőled érkeznek
Segítek tudatosítani benned azt, amiben most még bizonytalan vagy. Segítek felszínre hozni azt, hogy hol tudsz még erősödni, mi a belső, mély oka a jelenlegi helyzetednek, miért nem találtad meg eddig a megoldást, és min érdemes változtatnod ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet élj.
Módszereket és eszközöket, amelyeket gyakorlatba ültethetsz
Nem a mankód szeretnék lenni, aki nélkül nem boldogulsz később, hanem az a célom, hogy minél előbb hatékonyan haladhass a saját céljaid felé. Ezért hangzatos elméletek helyett megnézzük, hogy mi az, ami tényleg működik a Te helyzetedben, és jó érzést is kelt benned, mert összhangban van a személyiségeddel.
Időt, amit terhek nélkül, lelki békében élhetsz meg
Évek, vagy akár évtizedek frusztrációját és szenvedését spórolod meg azzal, ha felszínes gyorssegély helyett hosszútávon is működő megoldásokat választasz. A beszélgetéseink hatására jobban megismered Önmagadat, folyamatosan fejlődsz, megtanulod őszintén szeretni Önmagadat, és beindul egy olyan folyamat, amely során megtalálod a lelki békédet, és kialakítod azt az életet, amiben tartósan kiegyensúlyozott és boldog tudsz lenni.
Életszemléletet, amely később is segít Téged
Olyan gondolkodásmódot tanulhatsz meg, amely nemcsak most, a jelenlegi helyzetedben szolgál Téged, hanem később, akár egészen más kihívások megoldásában is segítségedre lesz. Természetesen később is számíthatsz a támogatásomra, de hiszek benne, hogy egyre kevesebbszer lesz szükséged erre. 🙂

Nagyon örülök, hogy hallgattam a megérzésemre és megkerestelek. Biztonságban éreztem magam a beszélgetések alatt és rögtön bizalommal tudtam Hozzád fordulni, mert azt sugárzol. Barátságos, közvetlen, őszinte beszélgetéseink voltak, amik aztán elindították a folyamatot, hogy én magam jöjjek rá a válaszokra. Valódi segítség volt a Veled való kapcsolat/munka, mert őszintén, szívből segítesz. Köszönöm, hogy igazán figyeltél, megértettél és visszatereltél az útra, ami Hazavezet.

Barbara

Amikor Veled beszélgetek mindig valami újat kapok Tőled. Olyan dolgokra hívod fel a figyelmemet, amik magamtól nem jutnának eszembe. Tőled igazi segítséget kapok, olyan segítséget, ami tényleg működik az életemben. Nagyon sok álsegítséget kaptam már, ezért tudom nagyra értékelni az igazi segítségedet. Köszönöm, Gábor.

Anita

Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, nagyszerű segítség és egy kiváló ember! Úgy vélem, hogy mindenki elakadhat az élet nehézségeivel szemben, amikor saját érzelmei és gondolatai erdőjétől nem látja a kiutat az adott helyzetből, ilyenkor nagyszerű segítség, ha valaki kívülről látva a szituációt, a megfelelő irányba tudja állítani az embert, de végig menni nekünk kell az úton. Ebben Gábor kiváló, mivel tudása saját tapasztalatából, élete nehézségeinek a leküzdéséből fakad, amit még tudatosan remek módon fejlesztett, csiszolt az évek alatt. Ha úgy érzed, segíteni tud, ne tétovázz, megéri felvenni vele a kapcsolatot!

Kristóf

Neked szól a Kiút program?

Néhány gondolat, ami segíthet eldönteni, hogy érdemes-e megkeresned:

 • Nem tudok mindenkinek segíteni – csak azoknak, akik nyitottak és őszintén változtatni szeretnének. Azokkal, akik a kifogások helyett a lehetőségeket keresik, nagyon jól és hatékonyan tudunk haladni.  
 • Nem kell mindent pozitívnak látnod – a hurráoptimizmusban nem hiszek. Abban viszont igen, hogy a veszteségeink és a minket ért csapások szükséges meggyászolása után érdemes felhasználnunk azt, ami történt velünk. 
 • Nem tudok instant megoldásokat adni egy hosszú ideje húzódó nehézségre. Nem is hiszek benne, hogy ez lehetséges. A tartós eredményekhez energiabefektetés szükséges. Részedről is, részemről is.
 • Összefoglalva: akkor érdemes megkeresned, ha készen állsz arra, hogy a saját kezedbe vedd az életed alakításának felelősségét, és nem elégszel meg a hangzatos, de rövid életű lelki fájdalomcsillapítókkal. Ha eldöntötted, hogy az erősségeidet és a gyengeségeidet megismerve ténylegesen változtatsz a helyzeteden, akkor nagyon sok szeretettel várlak. 🙂 

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

A Kiút program keretében 6 alkalommal találkozunk személyesen, a találkozások között pedig emailen és telefonon is elérhető vagyok számodra. A személyes beszélgetések során megismert új gondolatok és módszerek elmélyítésében és gyakorlatba ültetésében is számíthatsz a támogatásomra. A folyamat során lépésről lépésre feloldjuk a nehézségeidet, lebontjuk az akadályaidat, és kiépítjük a célod felé vezető utat.
Alapvetően coaching módszerrel dolgozom, tehát nem én akarom megmondani Neked a tutit, hanem kihozzuk belőled a saját legjobb válaszaidat. Mert hiszek benne, hogy a nehézséged megoldása is benned van. A coaching eszköztárát ötvözöm az űrkutatásban elsajátított mérnöki gondolkodásmódommal, a harcművész mentalitásommal és azokkal az élettapasztalataimmal, amelyeket a stroke-ból való felépülésemből, az emberi kapcsolataimból, a bukásaimból és a sikereimből gyűjtöttem. De ebből Te csak azt fogod érezni, hogy jó hangulatban haladunk a megoldás felé.  🙂

Kiút - személyes program

Ha tartós változást biztosító szemléletet szeretnél tanulni, elköteleződtél a fejlődés mellett, és szeretnéd a gyakorlatba ültetni a tanultakat, akkor szeretettel várlak a 6 alkalmas Kiút programomon.

A program tartalma:

 • 6 x 60 perc személyes beszélgetés (ha a távolság miatt nem megoldható, akkor skype-on)
 • Személyiségedhez illeszkedő módszerek és eszközök
 • Számodra lelkesítő otthoni feladatok a következő alkalomra
 • Utánkövetés

A Kiút program díja: 115.000Ft (Alanyi ÁFA-mentes)

Ha a 6. alkalom után szeretnéd folytatni a munkánkat, akkor természetesen erre is van lehetőség, és tetszőleges számú alkalommal bővíthetjük a programot.

Írásaimban, előadásaimon és a személyes beszélgetések során is az a célom, hogy értéket teremtsek. Csak úgy van értelme a közös munkánknak, ha az változást idéz elő Benned. Amennyiben az első alkalom után úgy érzed, hogy nem volt hasznos a beszélgetésünk, annak teljes árát visszatérítem Neked.

Jelentkezés a Kiút – személyes programra

Kérlek, küldd el nekem az adataidat, hogy felvegyem Veled a kapcsolatot és időpontot egyeztessünk egy 30 perces, ingyenes és kötelezettségmentes skype beszélgetésre. Itt megismerjük egymást, örömmel válaszolok a kérdéseidre, és el tudod eldönteni, hogy szeretnél-e belevágni a közös munkába.

Melyik lehetőség érdekel?

15 + 6 =

HASZNÁLD

FEL

Kocsis Gábor

mentális segító, coach

info@hasznaldfel.hu

+36303787247

 

hasznaldfel.hu © 2013-2019

Írásaim szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően engedélyezett.

Adatvédelem   Adatkezelés   Kapcsolat