Pár-Harcok előadás

Pár-Harcok: Mindennapi játszmáink a párkapcsolatban

2019. február 4., 18-20 óráig

A Grund (1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.)

Újra és újra ismétlődő jelenetek, előre leosztott szerepek és előre legyártott forgatókönyv… A párkapcsolatban is vannak olyan konfliktusaink, amelyek játszmákká merevedtek, és mindig ugyanúgy lezajlanak. Mindenki felveszi az ismerős szerepét, elhangzanak ugyanazok a párbeszédek, mintha csak színházban vagy moziban lennénk. Van, amelyik párkapcsolat egy idő után szinte már csak ismétlődő jelenetek – játszmák – sokaságából áll.
De miért játszmázunk? Mi a rejtett nyereségünk egy-egy ilyen helyzetben? Hogyan ismerhetjük fel és hogyan léphetünk ki belőle? Ezt a témát járjuk körül párkapcsolati előadássorozatunk legújabb részében.

Témák, amelyekről szó lesz

  • Mi a játszma?
  • Mi a hasznunk és mi a kárunk belőle?
  • Milyen jellemző játszmák fordulnak elő a párkapcsolatban?
  • Hogyan vegyük észre, hogy épp játszmázunk?
  • Hogyan válhat a lélekölő játszmából inspiráló közös játék?

Előadók

 
A részvétel regisztrációhoz kötött. Még vannak szabad helyek, ha most jelentkezel, biztosan nem maradsz le.
Hozz magaddal még egy (vagy több) főt, és mindannyian páros kedvezményt kaptok!
Ha már nem először tisztelsz meg minket a jelenléteddel, akkor is kedvezményt biztosítunk Neked!
Részvételi díj: 2800 Ft/fő
Páros kedvezmény: 2400 Ft/fő
Visszatérő kedvezmény: 2200 Ft/fő
Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni. A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani (a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat jelentkezésed után küldjük a visszaigazoló emailben).

Regisztráció a Pár-Harcok előadásra

Az adataidat bizalmasan és GDPR kompatibilisen kezeljük (az adatkezelési tájékoztatót ide kattintva tudod elolvasni). Regisztráció után egy visszaigazoló emailt fogsz kapni. (Ha nem találod, akkor kérlek, ellenőrizd a spam mappádat is, vagy ha gmailt használsz, akkor a Promóciók fül alatti leveleidet is. Ha ezek után sem találod, akkor kérlek, az info@hasznaldfel.hu címen jelezd ezt nekünk. Köszönjük szépen a jelentkezésedet.