Siker Belépő

Személyes program

Ha szeretnéd az álmaidat valósággá alakítani, 

teljes mértékben személyre szabott segítséggel

Nem langyos, megalkuvásokkal teli létezésre vágysz, hanem valódi életre?

Belül mélyen érzed, hogy képes vagy sikereket elérni az életedben. Képes vagy jobb munkahelyre vagy jobb pozícióba lépni, képes vagy növelni a teljesítményedet, növelni a bevételeidet, felfuttatni a vállalkozásodat, fejlődni fizikailag és lelkileg, hogy a legtöbbet hozd ki az életedből. Érzed, hogy képes vagy rá, mégis félsz, hogy nem fog sikerülni. Hiszen megmondták mások is, hogy kevés vagy ehhez. Megtanítottak kételkedni az álmaidban, mert valamikor régen ők is ezt tanulták meg. Te pedig elbizonytalanodtál.

Jól ismerem ezt az érzést én is. Sokáig küzdöttem azzal, hogy nem vagyok “normális”, és míg mások arra próbáltak késztetni, hogy álljak be a sorba, én ezt sosem tettem meg. Aztán már egyáltalán nem is éreztem rosszul magam emiatt.

Harcművész mesterként és stroke túlélőként is megéltem már sok kudarcot és sikert, ezért a hangzatos elméletek és az instant motiváció helyett megtapasztaltam, hogy melyek a valóban működő módszerek, és melyek azok, amikkel csak az idődet vesztegetnéd el. Business coachként is mindig a tartós eredményekre fókuszálok, amikor a siker felé vezető útjukon segítem azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal.

A személyes küzdelmeim során megtapasztaltam az emberi agy korlátozó és teremtő erejének hatásait is: megismertem az elménk apró trükkjeit, amelyek gátolnak a céljaink elérésében, de ha ügyesen felhasználjuk őket, akkor nagyon jól segíthetik is a haladásunkat. Ebben a folyamatban, az akadályaid építőkövekké alakításában és a céljaid hatékony elérésében számíthatsz a segítségemre

Kocsis Gábor
coach, harcművész, űrkutató mérnök, stroke túlélő
“Igazán magasra szállni csak a mélyből lehet.”
Magadra ismersz?
Néhány példa, amivel a leggyakrabban hozzám fordulnak:
 • Nem olyan életet élsz, amilyenre vágysz, de szeretnéd végre megvalósítani az álmaidat
 • Olyan emberek vesznek körül, akik visszahúznak, és nem tudsz hatékonyan haladni a céljaid felé
 • Bizonytalan vagy abban, hogy mi is a Te utad, merre szeretnél haladni és hol tudsz kiteljesedni az életedben
 • Szeretnél minőségibb életet élni, a munkádban több eredményt elérni, vagy a munkahelyi környezetedbe jobban beilleszkedni
 • Vezető beosztásban vagy vállalkozóként dolgozol, és szeretnél még többet kihozni önmagadból és a csapatodból
 • Egészséges életmódra szeretnél áttérni, de nincs még elég tudásod vagy kitartásod hozzá

Mit kapsz a Siker Belépő program során?

Felismeréseket, amelyek gátakat döntenek le
Megismered azokat a tudat alatt zajló folyamatokat, amelyekkel most még korlátok közé szorítod Önmagadat, és megtanulod átalakítani ezeket, hogy hasznos segítségként szolgáljanak a siker felé vezető utadon. Megtanulod felismerni és hatékonyan kezelni a félelmeidet, és olyan szilárd önismereti alapra építeni az életedet, amit későbbi kihívások vagy válsághelyzetek sem tudnak lerombolni.
Erőforrásokat, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek
Megkeressük az erősségeidet, amelyeket belső erőforrásként hasznosítani tudsz, és olyan külső erőforrásokat is gyűjtünk melléjük, amelyek biztosítják számodra, hogy egyre közelebb kerülj a céljaidhoz. Azt is megtanulod, hogy hogyan tudod a lehető legjobban hasznosítani a belső és külső erőforrásaidat.
Lehetőséget, hogy több szabadidőd és több pénzed legyen
Business coachként sok ügyfelemen azt látom, amit vállalkozóként személyesen is már megtapasztaltam: könnyen belekerülünk a mókuskerékbe. Elhisszük, hogy hülyére kell dolgoznunk magunkat ahhoz, hogy meg tudjunk élni valahogy, és folyamatos küzdelmekből kell állnia az életünknek. Pedig van más út is. A sorból kiállva járhatod a saját utadat is. A közös munkánk során megkeressük, hogy ezt hogyan tudod biztonságosan és hatékonyan megvalósítani. 
Módszereket és eszközöket, amelyeket gyakorlatba ültethetsz
Nem a mankód szeretnék lenni, aki nélkül nem boldogulsz később, hanem az a célom, hogy minél előbb hatékonyan haladhass a saját céljaid felé. Ezért hangzatos elméletek helyett megnézzük, hogy mi az, ami tényleg működik a Te helyzetedben, és jó érzést is kelt benned, mert összhangban van a személyiségeddel.
Életszemléletet, amely később is segít Téged
Olyan gondolkodásmódot tanulhatsz meg, amely nemcsak most, a jelenlegi helyzetedben szolgál Téged, hanem később, akár egészen más kihívások megoldásában is segítségedre lesz. Természetesen később is számíthatsz a támogatásomra, de hiszek benne, hogy egyre kevesebbszer lesz szükséged erre. 🙂

Nagyon örülök, hogy hallgattam a megérzésemre és megkerestelek. Biztonságban éreztem magam a beszélgetések alatt és rögtön bizalommal tudtam Hozzád fordulni, mert azt sugárzol. Barátságos, közvetlen, őszinte beszélgetéseink voltak, amik aztán elindították a folyamatot, hogy én magam jöjjek rá a válaszokra. Valódi segítség volt a Veled való kapcsolat/munka, mert őszintén, szívből segítesz. Köszönöm, hogy igazán figyeltél, megértettél és visszatereltél az útra, ami Hazavezet.

Barbara

Amikor Veled beszélgetek mindig valami újat kapok Tőled. Olyan dolgokra hívod fel a figyelmemet, amik magamtól nem jutnának eszembe. Tőled igazi segítséget kapok, olyan segítséget, ami tényleg működik az életemben. Nagyon sok álsegítséget kaptam már, ezért tudom nagyra értékelni az igazi segítségedet. Köszönöm, Gábor.

Anita

Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, nagyszerű segítség és egy kiváló ember! Úgy vélem, hogy mindenki elakadhat az élet nehézségeivel szemben, amikor saját érzelmei és gondolatai erdőjétől nem látja a kiutat az adott helyzetből, ilyenkor nagyszerű segítség, ha valaki kívülről látva a szituációt, a megfelelő irányba tudja állítani az embert, de végig menni nekünk kell az úton. Ebben Gábor kiváló, mivel tudása saját tapasztalatából, élete nehézségeinek a leküzdéséből fakad, amit még tudatosan remek módon fejlesztett, csiszolt az évek alatt. Ha úgy érzed, segíteni tud, ne tétovázz, megéri felvenni vele a kapcsolatot!

Kristóf

Neked szól a Siker Belépő program?

Néhány gondolat, ami segíthet eldönteni, hogy érdemes-e megkeresned:

 • Nem tudok mindenkinek segíteni – csak azoknak, akik nyitottak és őszintén változtatni szeretnének. Azokkal, akik a kifogások helyett a lehetőségeket keresik, nagyon jól és hatékonyan tudunk haladni. 
 • Nem kell mindent pozitívnak látnod – a hurráoptimizmusban nem hiszek. Abban viszont igen, hogy a mélypontok és válsághelyzetek szükséges meggyászolása után érdemes felhasználnunk azt, ami történt velünk, mert így még hatékonyabban tudunk haladni a céljaink felé.
 • Nem tudok instant megoldásokat adni komoly célok eléréséhez. Nem is hiszek benne, hogy ez lehetséges. A jelentős változásokhoz és tartós eredményekhez energiabefektetés szükséges. Részedről is, részemről is. 
 • Összefoglalva: akkor érdemes megkeresned, ha készen állsz arra, hogy a saját kezedbe vedd az életed alakításának felelősségét, és nem elégszel meg a hangzatos, de rövid életű motivációs szövegekkel. Ha eldöntötted, hogy az erősségeidet és a gyengeségeidet megismerve teszel érte, hogy megvalósítsd az álmaidat, akkor nagyon sok szeretettel várlak. 🙂 

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

A Siker Belépő program keretében 6 alkalommal találkozunk személyesen, a találkozások között pedig emailen és telefonon is elérhető vagyok számodra. A személyes beszélgetések során megismert új gondolatok és módszerek elmélyítésében és gyakorlatba ültetésében is számíthatsz a támogatásomra. A folyamat során lépésről lépésre feloldjuk a nehézségeidet, lebontjuk az akadályaidat, és kiépítjük a célod felé vezető utat.
Alapvetően coaching módszerrel dolgozom, tehát nem én akarom megmondani Neked a tutit, hanem kihozzuk belőled a saját legjobb válaszaidat. Mert hiszek benne, hogy a nehézséged megoldása is benned van. A coaching eszköztárát ötvözöm az űrkutatásban elsajátított mérnöki gondolkodásmódommal, a harcművész mentalitásommal és azokkal az élettapasztalataimmal, amelyeket a stroke-ból való felépülésemből, az emberi kapcsolataimból, a bukásaimból és a sikereimből gyűjtöttem. De ebből Te csak azt fogod érezni, hogy jó hangulatban haladunk a megoldás felé.  🙂

Siker Belépő - személyes program

Ha tartós változást biztosító szemléletet szeretnél tanulni, elköteleződtél a fejlődés mellett, és szeretnéd a gyakorlatba ültetni a tanultakat, akkor szeretettel várlak a 6 alkalmas Siker Belépő programomon.

A program tartalma:

 • 6 x 60 perc személyes beszélgetés (ha a távolság miatt nem megoldható, akkor skype-on)
 • Személyiségedhez illeszkedő módszerek és eszközök
 • Számodra lelkesítő otthoni feladatok a következő alkalomra
 • Utánkövetés

A Siker Belépő program díja: 115.000Ft (Alanyi ÁFA-mentes)

Ha a 6. alkalom után szeretnéd folytatni a munkánkat, akkor természetesen erre is van lehetőség, és tetszőleges számú alkalommal bővíthetjük a programot.

Írásaimban, előadásaimon és a személyes beszélgetések során is az a célom, hogy értéket teremtsek. Csak úgy van értelme a közös munkánknak, ha az változást idéz elő Benned. Amennyiben az első alkalom után úgy érzed, hogy nem volt hasznos a beszélgetésünk, annak teljes árát visszatérítem Neked.

Jelentkezés a Siker Belépő – személyes programra

Kérlek, küldd el nekem az adataidat, hogy felvegyem Veled a kapcsolatot és időpontot egyeztessünk egy 30 perces, ingyenes és kötelezettségmentes skype beszélgetésre. Itt megismerjük egymást, örömmel válaszolok a kérdéseidre, és el tudod eldönteni, hogy szeretnél-e belevágni a közös munkába.

Melyik lehetőség érdekel?

14 + 5 =

HASZNÁLD

FEL

Kocsis Gábor

mentális segító, coach

info@hasznaldfel.hu

+36303787247

 

hasznaldfel.hu © 2013-2019

Írásaim szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően engedélyezett.

Adatvédelem   Adatkezelés   Kapcsolat