virag_eletEljött a változás ideje? Ha úgy érzed, hogy elég volt a várakozásból, és szeretnél olyan életet élni, amilyenre már régóta vágysz, akkor keress meg bizalommal. Hiszek benne, hogy nincsenek problémák, csak megoldandó feladatok, megoldás pedig minden feladatra van. Ezek megtalálásában kaphatsz tőlem támogatást.
Nem az a típusú ember vagyok, aki kioktat, megmondja a tutit, és csak egyetlen általa helyesnek vélt utat erőltet másokra. A tapasztalataimra építve lehetőségeket mutatok neked, amelyekkel élhetsz, ha úgy döntesz. Életcélomnak tekintem, hogy minél több embert visszavezessek önmagához. Ezért amikor személyesen is találkozunk, nem egyirányú tudásátadásra számíthatsz, hanem egy olyan folyamatra, amelyben a hagyományos szemlélettel szemben Te nem a gyógyító passzív célpontja vagy, hanem Te vagy önmagad gyógyítója, én pedig az, aki megmutatja neked, hogy ezt hogyan érheted el.

Miben tudok neked segíteni?

Fordulj hozzám bizalommal, amennyiben:

parkapcsolat

 • párkapcsolatod nem megfelelően működik (egyedül vagy ketten is jöhettek)
 • nehézségeid vannak a pártalálásban, vagy tartós kapcsolat kialakításában
 • családi, munkahelyi vagy egyéb személyes konfliktusodra keresel megoldást
 • nem tudsz beilleszkedni a könyezetedbe
 • megfelelési kényszerben szenvedsz, mások miatt elnyomod önmagad

eletvezetes

 • úgy érzed, nem vagy a helyeden, elakadtál az életedben
 • szeretnél magabiztosabb lenni, testi, lelki és szellemi kapacitásodat jobban kihasználni
 • az álmaidat szeretnéd konkrét célokká alakítani, és a megvalósításukhoz egy működőképes stratégiát kidolgozni
 • hatékonyabban szeretnéd végezni a munkádat, a sportolást, vagy bármely más tevékenységedet
 • ötletekre és motivációra van szükséged a jelenlegi élethelyzeted megváltoztatásához

lelki_serules

 • lelki sérülésed okát keresed, és szeretnéd azt feloldani
 • fizikai síkon is jelentkező betegségben szenvedsz, és szeretnéd megtalálni ennek lelki okát
 • betegségedből való fizikai és lelki felépülésedhez szeretnél hatékony módszereket elsajátítani
 • elégedetlen vagy a testeddel, negatív énképed terhét szeretnéd letenni
 • egészséges életmódot szeretnél folytatni, de eddig nem jártál sikerrel

Amennyiben ezektől eltérő nehézséggel kapcsolatban keresel meg, akkor is elképzelhető, hogy tudok neked segíteni, de ha úgy látom, hogy nem, akkor egy másik, számomra megbízható és kompetens szakemberhez irányítalak.

Milyen esetben ne engem keress?

Nem tudok Neked segíteni, ha:

 • nem akarsz változtatni az életeden, csak panaszkodni szeretnél valakinek
 • kizárólag másokat okolsz a helyzetedért, és nem vállalsz felelősséget az életedért
 • instant megoldásokat vársz, nem vagy hajlandó időt és energiát fektetni a változásba
 • nem tisztelsz meg a bizalmaddal

Amennyiben a fenti pontok bármelyike igaz rád, akkor sem én, sem más nem képes segíteni neked, de én nem is hitetem el veled azt, hogy igen. Ha viszont úgy érzed, hogy nem igazak rád a fenti állítások, akkor várlak szeretettel.

Milyen segítő vagyok?

Nem tankönyvekből tanultam meg emberekkel foglalkozni, hanem személyes tapasztalat útján. Mindig is szerettem olvasni, és Lao-ce-től kezdve Hamvas Bélán át Napoleon Hill-ig rengeteg számomra hiteles szerző munkáival ismerkedtem meg, valamint az emberi test, elme és lélek egészségéről és egységéről is sokat tanultam másoktól. Minden könyvből, tanfolyamból, előadásból és beszélgetésből megőrzöm azt, amit hasznosítani tudok, de csak olyat tanítok az embereknek, amihez személyes tapasztalatom is fűződik. Életem legfontosabb leckéit nem könyvekből tanultam meg, de sok ember és könyv segített észrevenni az összefüggéseket.

Milyen tapasztalatokra építek?

urkutatasŰrkutató mérnökként műholdfedélzeti elektronika fejlesztésével foglalkozom. Munkám során racionális gondolkodást, ok-okozati összefüggések keresését, összetett feladatok részfeladatokra bontását tanultam. Saját szakmám mellett számos tudományterületbe betekintést nyertem, ennek köszönhetően ismereteim bővítése mellett megtanultam egy-egy kérdést többféle megvilágításból is megvizsgálni. Látszólag teljesen független témák vagy tapasztalatok között is mindig megkeresem a kapcsolódási pontokat, és ezt életem minden területén alkalmazom.
tkdHarcművészként egy összetett és hatékony mozgásanyag elsajátítása mellett kitartást, fizikai és pszichés korlátaim folyamatos feszegetését, valamint önuralmat tanultam. Megtanultam veszíteni, és megtanultam újra felállni a padlóról bármekkora vereség után. Megtanultam megdolgozni az eredményekért, és megértettem, hogy minden zsákból annyit vehetünk ki, amennyit előzőleg beletettünk. Megtanultam tisztelni embertársaimat, a természetet és az életet. Ezt a szemléletemet erősítették, formálták, bővítették távol-keleti utazásaim is.
kg-1Stroke túlélőként 28 évesen megtapasztaltam, hogy milyen érzés szembenézni a halállal, mit jelent egyik pillanatról a másikra elveszíteni az egészségemet, biztosnak hitt helyzetemet, és fontos emberi kapcsolataimat is. Megtanultam kilépni az áldozatszerepből, megtanultam nemet mondani olyan embereknek, akik akarattal vagy akaratukon kívül korlátozzák az életemet, és megtanultam felismerni az igazán értékes emberi kapcsolataimat, valamint azokat az apró csodákat, amelyek minden egyes nap körülvesznek mindannyiunkat. Nincsen olyan tapasztalat – legyen az negatív vagy pozitív – amelyben ne találnám meg a lehetőséget saját és környezetem életének szebbé tételére.

visszajelzesTanítóként és segítőként több mint 15 éve foglalkozom emberekkel. Először harcművészetet kezdtem tanítani felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, majd emellett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen is bekapcsolódtam szakmai előadások tartásába és laborok vezetésébe. Segítőként szélesebb körben akkor kezdtem el aktívan hozzájárulni mások életének és emberi kapcsolatainak javításához, amikor a stroke-om után a saját harcaimat már megvívtam magamban, és készen álltam arra, hogy a tapasztalataimat átadhassam. 2013 óta több mint 500 írásomat tettem közzé saját oldalamon, és a kezdeti néhány emberről mára több ezer főre nőtt a rendszeres olvasóim száma, a facebook közösségem pedig több mint 170 ezer főt számlál. Ennek köszönhetően rengeteg levelet kaptam az elmúlt években, és nagyon sokféle emberi sorssal, élethelyzettel és nehézséggel találkoztam. A visszajelzések alapján hatékonyan hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy az olvasóim, valamint a tőlem közvetlenül segítséget kérők képesek legyenek kijönni életük mélypontjáról, és változtassanak az életükön. De nemcsak adtam, hanem egyrészt rengeteg pozitív energiát kaptam vissza az emberektől, másrészt én magam is fejlődtem az új tapasztalatoknak és újfajta kihívásoknak köszönhetően.

Hogyan épül fel egy beszélgetés?

Nem követek semmilyen sablont, mert az embereket sem lehet sablonokba szorítani (bármennyire is próbálkoznak ezzel sokan). A beszélgetésünket teljes mértékben a személyiségedhez igazítom, az erősségeidre építve, a gyenge pontjaidat megkeresve. Laza, kötetlen baráti beszélgetésre számíts, mert én ilyen vagyok, és csak szívből tudok segíteni. Nekem nincsenek tabujaim, a Tieidet pedig csak akkor feszegetem, ha partner vagy benne.

Hány alkalom szükséges?

Ez csak Tőled függ. Jó eséllyel már az első alkalommal megkezdődik benned a változás, de minél nagyobb nehézséggel küzdesz, annál több közös munkára van szükség a tartós eredmény eléréséhez. A Te döntésed, hogy hány alkalommal jössz, de mindig elmondom a véleményemet: azt is, hogy szerintem milyen területeken tudsz még fejlődni, és azt is, ha úgy érzem, hogy nem tudok többet segíteni neked.

Mit kapsz ezen felül?

Miután befejeztük a közös munkát, egy rövid elemzést írok, amelyben összefoglalom az együtt elért eredményeket, az általad önállóan fejlesztendő területeket, valamint azokat a konkrét, rövid- és hosszútávra vonatkozó lépéseket, amelyeket szerintem érdemes megtenned. Amennyiben igényled, emailben külön értesítelek a számodra releváns előadásaimról és tréningjeimről.

Bejelentkezés

Szeretettel várlak egy kötetlen, baráti jellegű, de a megoldásra hatékonyan fókuszáló beszélgetésre. Időpontot telefonon vagy emailben tudunk egyeztetni az alábbi elérhetőségeimen.

 • Kocsis Gábor
 • Telefon: +36303787247
 • Beszélgetés Skype-on: Amennyiben nincs lehetőséged személyesen eljönni, Skype-on keresztül is szívesen állok rendelkezésedre.
 • Cím: MagNet Közösségi Ház
 •          1062 Budapest, Andrássy út 98.
 • Árak: 1 órás konzultáció: 15.000Ft
 •            1.5 órás konzultáció: 20.000Ft
Kocsis_Gabor
garanciaÍrásaimban, előadásaimon és a személyes beszélgetések során is az a célom, hogy értéket teremtsek. Csak úgy van értelme a közös munkánknak, ha az változást idéz elő Benned. Amennyiben úgy érzed, hogy nem volt hasznos a beszélgetésünk, annak teljes árát visszatérítem Neked.
Munkámat a TÉÁOR 960901, 960404 és 855101 tevékenységi körök keretén belül végzem. Nem végzek pszichológusi, pszichiátriai vagy egyéb orvosi tevékenységet, és a konzultáció nem helyettesít egy esetleg szükséges orvosi kezelést.

HASZNÁLD

FEL

Kocsis Gábor

mentális segító, coach

info@hasznaldfel.hu

+36303787247

 

hasznaldfel.hu © 2013-2019

Írásaim szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően engedélyezett.

Adatvédelem   Adatkezelés   Kapcsolat