Tavaszi megújulás

2019. április 26-28.

Néhány nap, ami életre szóló élményt ad

Jelentkezési határidő: 2019. február 15.*

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

*A minőségi program érdekében a helyek száma korlátozott. A maximális létszám elérésekor dátumtól függetlenül lezárjuk a jelentkezést.

feltöltődés, fejlődés, aktív pihenés

N

Hatékony módszerek, működő megoldások

Instant motiváció helyett tartós változást segítő módszereket és eszközöket kapsz, melyek működőképességét a gyakorlatok során egyből meg is tapasztalod. Nincs mellébeszélés, csak működőképes eszközök. Nem marad semmi az elmélet síkján, hanem egyből meg is nézzük, mit hogyan tudsz beépíteni az életedbe. Mindezt őszintén, érthetően, és olyan könnyedséggel, hogy közben jól is érezzük magunkat.

Feltöltődés gyönyörű környezetben

Miért kellene a fejlődésnek mindig fájdalmasnak lennie? Vannak persze nehéz változások az életünkben, de ez a néhány nap nem ilyen lesz. Itt a legnagyobb kényelemben, nagyon jó hangulatban tanulhatsz Önmagadról és emberi kapcsolataidról. Erre garancia, hogy helyszínünk a Dunakanyar csodálatos természeti kincsei között elhelyezkedő Royal Club Hotel Visegrád, superior minősítésű négycsillagos wellness szálloda lesz.

Értékes emberi kapcsolatok, új barátságok

Jó időnként kiszakadni a mindennapi mókuskerékből. Jó, ha ezt az élményt olyanokkal oszthatod meg, akik szintén értékelik a lelki békét, a fejlődést, egymás segítését, a humort és a jó hangulatot. Erről – is – szól a Tavaszi megújulás program. Egy nagyszerű lehetőség, hogy hozzád hasonlóan gondolkodó emberekkel ismerkedj meg, hogy új barátságokat alakíts ki, vagy hogy megerősítsd a régieket.

kiszakadás a mindennapokból a béke szigetére

Teljes kikapcsolódás

 

Testi-lelki felfrissülés superior minősítésű wellness hotelben

 • kül- és beltéri feszített víztükrű medence, meleg vizes hidromasszázs medence, Kneipp taposómedece
 • himalájai kristálysó relaxációs szoba, finn és infra szauna (szín- és aromaterápia)
 • masszázsok, kényeztető testkezelések
 • tágas és kényelmes szobák széffel, minibárral és korlátlan WIFI használattal
 • gasztronómiai különlegességek

 Pihenés és feltöltődés a Dunakanyar egyik legszebb részén

 • csodálatos táj természeti kincsekkel
 • jó levegő, egészséges környezet
 • Visegrád szívétől 400m-re

hatékony módszerek az életed szebbé tételéhez

Programok a fejlődésért

A Tavaszi megújulás szakmai programja három fő témakörre épül. Április 26-án a 15-16 óra közötti érkezést és a szobák elfoglalását követően jó hangulatú ismerkedés következik, majd el is kezdünk foglalkozni az első témakörünkkel, mely a múltbéli sérelmek és terhek átalakításáról szól. Este jut még idő kötetlen beszélgetésre és a wellness részleg kényeztető szolgáltatásainak kipróbálására is. Április 27-én délelőtt kerül sorra a második fő témakörünk, a jelen kihívásainak és elakadásainak hatékony kezelése. Ezt követően a témával kapcsolatos kötetlen beszélgetésre és személyre szabott megoldások keresésére is nyílik alkalom, miközben ismét élvezhetjük a wellness szolgáltatásokat. Délután a harmadik fő témakörrel, a jövő kihívásaival foglalkozunk, ismét gyakorlatorientált, hatékony megoldások megismerésén keresztül. Este a témával kapcsolatos beszélgetéssel, vagy aki szeretné, kötetlen programmal zárja a napot. Április 28-án a reggeli utáni beszélgetést követően 10 órakor elhagyjuk a hotelt, és aki szeretne, egy jó hangulatú, kényelmes kiránduláson vehet részt, ahol a Dunakanyar természeti kincseit megcsodálva folytatjuk az inspiráló beszélgetést. Ez lesz a záró programunk, de ez csak ennek a néhány napnak a lezárását jelenti, miközben a résztvevőkben valami nagyszerű változás kezdete lesz. 🙂 

H

MÚLT

Hogyan tudod átalakítani a múltbéli negatív tapasztalataidat? Hogyan tudsz megszabadulni a régi terhektől, sérelmektől és fájdalmaktól? Hol rontják el ezt sokan, és hogyan tudod Te megtörni a régi mintákat?

G

JELEN

Hogyan tudsz átlendülni a jelenlegi elakadásaidon? Hogyan bővítheted ki a megoldási stratégiáidat új, működőképes módszerekkel? Milyen új lehetőségeid vannak, amikor úgy érzed, már mindent kipróbáltál?

I

JÖVȌ

Hogyan tudsz még hatékonyabban haladni a céljaid felé? Hogyan kezelheted jobban a változásokat és a jövőbeni kihívásokat? Milyen stratégiákkal tudod könnyebbé és élvezetesebbé tenni a haladásodat?

új lehetőségek, jó hangulat, értékes kapcsolatok

Neked szól a Tavaszi megújulás?

 • Ha szeretnél kiszakadni a mindennapokból, és úgy fejlődni, hogy közben nagyon jól érzed magad…
 • Ha vannak megoldandó feladataid az életedben, melyekhez támogatást és új módszereket szeretnél kapni…
 • Ha ismered azt az értékrendet, amit a Használd fel oldallal képviselek, és szeretnél az írásaimon és előadásaimon túl még több értéket kapni…
 • Ha még nem ismersz, de nyitott vagy új lehetőségekre és új emberek megismerésére…
 • Ha közhelyek és okoskodás helyett valóban működő módszerek érdekelnek…
 • Ha olyanokkal szeretnéd megosztani ezt az élményt, akik hozzád hasonló értékrendet képviselnek…
 • Ha semmilyen racionális érved nincsen, egyszerűen csak azt érzed, hogy itt helyed…. 🙂

 … akkor jelentkezz még most, hogy ne maradj le róla. Várunk szeretettel. 🙂

Ki az a Kocsis Gábor, és miért szervez ilyen programot?

Ha még nem ismersz, akkor köszönöm szépen, hogy így is megtisztelsz a figyelmeddel. Sok címkét lehet rám ragasztani: mentális segítő, coach, űrkutató mérnök, harcművész mester, stroke túlélő, a hasznaldfel.hu alapítója… De nem ezeket a címkék tartom fontosnak, hanem azt az értékrendet, amit írásaimban, előadásaimban, személyes konzultációkon, és a Tavaszi megújulás programban is igyekszem átadni. Hiszek abban, hogy senkinek nem kell egyedül maradnia a nehézségeivel, és abban is, hogy minden nehézség egy olyan feladat, amelynek megtalálható a megoldása. Hiszek abban is, hogy minden tapasztalatunkat fel tudjuk használni az életünk szebbé tételére, és ezt megtehetjük egymástól tanulva, egymást segítve. És abban is hiszek, hogy a felszínt kapargató tüneti kezelések helyett érdemes mélyebbre néznünk, és tartós megoldásokat találnunk a kihívásainkra. Ez az értékrend hatja át minden írásomat és minden programomat. Ha szimpatikus számodra az, amit képviselek, akkor várlak szeretettel a Tavaszi megújuláson. 🙂

Jelentkezés a Tavaszi megújulás programra

A minőségi program érdekében a helyek száma korlátozott. A maximális létszám elérésekor a jelentkezést dátumtól függetlenül lezárjuk, ezért ha szeretnél jönni, érdemes minél előbb kitöltened a lent található jelentkezési űrlapot.

Kétféle csomag közül választhatsz, melyek mindegyike tartalmazza az összes fejlesztő programot és a wellness részleg teljes körű használatát is. A standard csomag tartalmazza a gazdag büféreggelit, míg az all inclusive csomag magában foglalja a három fogásos ebédet és a svédasztalos vacsorát is. 

Ha ketten jöttök, páros kedvezményt kaptok bármelyik csomag választása esetén.

Standard egyéni

59.000Ft/fő

elhelyezés egyágyas szobában reggelivel

részvétel minden programon

teljes wellness részleg korlátlan használata

Standard páros

49.000Ft/fő 

elhelyezés kétágyas szobában reggelivel

részvétel minden programon

teljes wellness részleg korlátlan használata

All inclusive egyéni

76.000Ft/fő

elhelyezés egyágyas szobában reggelivel, 3 fogásos ebéddel, svédasztalos vacsorával

részvétel minden programon

teljes wellness részleg korlátlan használata

All inclusive páros

65.000Ft/fő

elhelyezés kétágyas szobában reggelivel, 3 fogásos ebéddel, svédasztalos vacsorával

részvétel minden programon

teljes wellness részleg korlátlan használata

A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.  Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és elküldjük számodra a fizetéssel kapcsolatos információkat (ha 24 órán belül nem kapsz választ, akkor kérlek, jelezd ezt az info@hasznaldfel.hu címen).

Melyik csomagot választod?

10 + 4 =

Várunk szeretettel a Tavaszi megújulásra. 🙂

Kocsis Gábor