A változás útja

Ha szeretnél változtatni az életeden
egy támogató közösségben
Már mindent megpróbáltam, de nem látom a kiutat…
Akik közel állnak hozzám, inkább csak visszahúznak…
Szeretnék változtatni az életemen, de fogalmam sincs, hogyan…
Senki nincs a környezetemben, aki megértene…
Nem a Te hibád, ha Téged is gyakran támadnak meg ilyen érzések. Nem kell rosszul érezned magad azért, mert eddig nem voltál támogató közegben, és nem voltak meg a megfelelő eszközeid ahhoz, hogy változtass az életeden. Az, hogy eddig így volt, nem azt jelenti, hogy így is kell maradnia. Talán pont most jött el az ideje annak, hogy átélj egy teljesen új tapasztalatot: Nem vagy egyedül.
De nem kell a szavaknak hinned. Nem kell elfogadnod a hangzatos elméleteket, mert azok önmagukban semmit nem jelentenek. Elég, ha eljössz és megtapasztalod, hogy mire képes a közösség ereje – és mire vagy képes Te magad is.
Stroke túlélőként pontosan tudom, mit jelent mérhetetlenül egyedül érezni magadat egy kilátástalannak tűnő helyzetben. Jól ismerem azt az érzést is, amikor már elindulsz végre a megoldás felé, mégis reménytelenül elakadsz. Azért indítottam el A változás útja programot, hogy ne kelljen átélned újabb mélypontot.

Jelentkezési határidő:

2019. szeptember 12.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Early bird kedvezmény: Szep. 1-ig
A helyek száma korlátozott.
Hatékony módszerek
amelyeket azonnal
gyakorlatba ültethetsz
+
Megértő emberek
akik folyamatosan
támogatnak Téged
+
Nagyon jó hangulat
mert a fejlődésnek 

nem kell mindig fájnia
Mit ad Neked A változás útja program?
Folyamatos fejlődést egy támogató közösségben
Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik hozzád hasonlóan elhatározták, hogy megoldják a kihívásaikat, és egymást segítve haladnak az az élet felé, amire vágynak. A program során háromszor személyesen találkozunk egy-egy workshopon, ahol kiscsoportos gyakorlatokon és elmélyült beszélgetéseken keresztül tudod megindítani a változást az életedben. A kéthetente megtartott workshopok között napi szinten tartjuk a kapcsolatot egy zárt facebook csoportban, ahol kérdéseket tehetsz fel a többieknek és nekem is, megoszthatod a gondolataidat és az érzéseidet, és rengeteg segítséget kérhetsz és adhatsz a csapat többi tagjának. 
Személyes tapasztalatokkal alátámasztott ismereteket
Stroke túlélőként volt alkalmam megtapasztalni, hogy mi az, ami csak hangzatos elmélet, és mi az, ami valóban működik, amikor a kiutat keresed a helyzetedből. A workshopokon megtanulhatod, hogyan tudsz úgy felállni egy nehéz helyzetből, hogy később ne csússz vissza, és hogyan tudod hatékonyan elérni a céljaidat akkor is, ha most még reménytelennek érzed a helyzetedet. 
Képessé válsz többek között:
 • a negatív tapasztalataidhoz való érzelmi viszonyulásod átalakítására
 • az elméd csapdáinak és trükkjeinek felismerésére és kiiktatására
 • az eddig rejtve maradt képességeid és erőforrásaid hasznosítására
 • a győztes gondolkodásmód kialakítására
 • a romboló szokásaid felismerésére és megváltoztatására
 • új, építő szokások kialakítására
 • a vágyaid konkrét célokká alakítására, majd megvalósítására 
Hatékony eszközöket és módszereket
Úgy gondolom, hogy az elméleti tudás önmagában nem sokat ér, mert a valódi változás a cselekvéssel kezdődik. Ezért a program során az elméleti ismeretek mellé gyakorlatban is működő módszereket és eszközöket is kapsz, melyek hatékonyan szolgálják a fejlődésedet. Ezeket már a workshopok alatt egyből ki is tudod próbálni, majd a program során segítünk neked elmélyíteni és az életedbe építeni a változást hozó gyakorlati lépéseket. 
Személyre szabott fejlődési utat
Minden workshopról olyan feladatokat és gyakorlatokat viszel magaddal otthonra, amelyek a Te helyzetedhez és a Te személyiségedhez illeszkednek. Megkeressük, hogy mi számodra a leglelkesítőbb és leghatékonyabb módja a haladásnak, és ehhez kapsz napi szinten támogatást a facebook csoportban.
Új, értékes emberi kapcsolatokat
A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon értékes barátságok alakulnak ki a jó hangulatú közös munka során. Nemcsak azért, mert az együtt haladás és az egymásnak való segítségnyújtás összehoz minket, hanem azért is, mert az Élet valahogy mindig gondoskodik róla, hogy a megfelelő emberek találkozzanak. Úgyhogy ha érzed, hogy itt a helyed, akkor nagyon sok szeretettel várunk Téged. 🙂
Néhány gondolat azoktól, akik már elindultak a változás útján

Megfogalmazhatatlanul nagy szabadságot, boldogságot, erőt, bátorságot, önbizalmat, értékes barátokat adott számomra ez a program . 🙂 Több évtizede küzdöttem a nehéz gyermekkor hátrányaitól. Ebből kifolyólag az életem több szempontból zsákutcába futott. Pedig A-Zs ig becsületesen, erőt, kitartást nem sajnálva mindent megtettem a megoldás érdekében. “Eddig a pillanatig“ sikertelenül! Viszont Gábortól és a csapattól visszakaptam az Életem! Ettől nagyobb ajándék a világon nem létezik! Nagyon nagy respect és ölelés Neked – Nektek! 🙂 Köszönöm!!!

Holczer Angéla

Olyan társaságban voltam, ahol újra éreztem, hogy értékes vagyok. Hogy kedvelnek, hogy nem a hibáimat nézik és keresik. Hogy nem fölém akarnak kerekedni, lenyomni, hanem segíteni, megérteni. Nagyon jó érzés volt.
Mayer Kriszta

Ez alatt a hétvége alatt jöttem rá, hogy gyakrabban ki kell mozdulni a megszokott kis közegünkből, találkozni emberekkel, akikkel fenntartás nélkül tudunk beszélgetni nehézségeinkről. Nagy feltöltődést adott a programon való részvétel. Megerősödve jöttem haza, már nem érzem magam döntésképtelennek. Jól döntöttem, amikor jelentkeztem, megéreztem hogy életem végéig bánni fogom, ha nem leszek ott, pedig nem sejtettem, hogy milyen is lehet egy ilyen program. Mondhatom csodálatos, felemelő érzés, jót tett a lelkemnek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Éva

Egy új perspektívából tudtam rátekinteni az életemben felmerült nehézségekre. Használható, kis gyakorlással elsajátítható megoldási eszközöket kaptunk. Könnyen érthető módon.
Diána

Egy olyan “szemüveget” kaptam Gábortól és a programtól, aminek a segítségével más szemszögből, más érzelmi viszonyulással tudom szemlélni önmagamat, a környezetemet, a megélt helyzeteket – ami segít kimozdulni az “áldozat” szerepből, az önsajnálatból, a múltban ragadásból. Bár a “szemüveg” adott, azért a “tisztítása”, a “hordása” az én felelősségem marad.

Anita

Használd fel
a múltad legfájóbb tapasztalatait az életed szebbé tételére
Ismerd meg
azokat az erőforrásaidat, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek
Fedezd fel
azokat a lehetőségeket, amelyekkel erős alapokra építheted a jövődet
Tapasztald meg
egy összetartó közösség támogató erejét a mindennapi életedben
Éld meg
a változás élményét, ahogy rendkívüli energiák szabadulnak fel belőled
Miért hoztam létre A változás útja programot?

Amikor 28 évesen összeomlott az életem, rengeteg félelem volt bennem. Féltem attól, hogy egy újabb stroke elvisz, féltem attól, hogy nem élhetek teljes életet, és féltem attól, hogy egyedül maradok a helyzetemben. Ez utóbbi részben be is igazolódott, mert aki nagyon fontos volt számomra, az vagy elhagyott, vagy nem értett meg igazán.

Nagyon hiányzott egy megértő, támogató közösség. Olyan emberek, akikkel egymásból erőt meríthetünk, mert ők sem könyvből olvassák az életet, hanem megéltek kemény csapásokat, voltak a gödör mélyén, vagy még most is ott vannak, és nem okosságokat dobálnak a fejemhez, hanem érző és értő segítséget adnak.

Van néhány erős meggyőződésem amiért elindítottam A változás útja programot:
 • Hiszek benne, hogy minden tapasztalatunkat – legyen az pozitív vagy negatív – fel tudjuk használni az életünk szebbé tételére.
 • Hiszek a közösség erejében, és abban, hogy a kollektív bölcsesség olyan elakadásokat is fel tud oldani, amelyekkel egyedül nem tudtunk szembeszállni. 
 • És abban is hiszek, hogy ha lefejtjük magunkról a mások által ránk pakolt rengeteg szemetet, és megtanuljuk őszintén, felszínes önbecsapás és ego nélkül szeretni önmagunkat, akkor mindannyian élhetünk boldog, kiegyensúlyozott életet.
Kocsis Gábor
coach, harcművész, űrkutató mérnök, stroke túlélő
“Igazán magasra szállni csak a mélyből lehet.”

Jelentkezés A változás útja programra

 

A jelentkezés határideje 2019. szeptember 12. A minőségi program érdekében a helyek száma korlátozott. A maximális létszám 20 fő, melynek elérésekor a jelentkezést dátumtól függetlenül lezárjuk, ezért ha szeretnél jönni, érdemes minél előbb kitöltened a lent található jelentkezési űrlapot.

 

A változás útja program

Ha komoly változást szeretnél elérni, mindenképpen érdemes a teljes programra jelentkezned. A 3 workshop mellett így folyamatos támogatást kapsz a facebook csoportban, és kedvezményes részvételi lehetőséget is biztosítunk Neked. Ha mégsincs lehetőséged a teljes programon való részvételre, akkor is bekapcsolódhatsz akár egy workshopra is, mert egy alkalom alatt is rengeteg tudást, felismerést és élményt szerezhetsz.

Helyszín: Nyugati Oktatási Központ, 1055 Budapest, Nyugati tér 9.

Kezdés időpontja: 2019. szeptember 17. 17:00

Várható további időpontok* : 2019. október 1., 2019. október 15.

*A többi időpont az igényeiteknek megfelelően változhat.

A változás útja program tartalma:

 • Intenzív közös fejlődés
 • 3 x 4 óra workshop, ahol hatékony gyakorlatokon keresztül, a szakmai segítségemmel és a csoport támogatásával dolgozhatsz a saját témádon.
 • Személyre szabott feladatok és megvalósítási terv a következő alkalomig
 • Folyamatos támogatás a facebook csoportban a program teljes időtartama alatt
 • Szuper hangulat, új barátságok és tartós együttműködések

A változás útja program díja:

 • Szept. 1. (vasárnap) éjfélig early bird kedvezménnyel: 53.000Ft (Alanyi ÁFA-mentes)
 • Szept. 2-től: 60.000Ft (Alanyi ÁFA-mentes)
 • Ha csak egy workshopra tudsz eljönni, annak díja: 25.000Ft (Alanyi ÁFA-mentes)

A minőségi program érdekében a helyek száma korlátozott. A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani.  Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és elküldjük számodra a fizetéssel kapcsolatos információkat (ha 24 órán belül nem kapsz választ, akkor kérlek, jelezd ezt az info@hasznaldfel.hu címen).

Melyik lehetőség érdekel?

7 + 7 =

HASZNÁLD

FEL

Kocsis Gábor

mentális segító, coach

info@hasznaldfel.hu

+36303787247

 

hasznaldfel.hu © 2013-2019

Írásaim szerzői jogi védelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően engedélyezett.

Adatvédelem   Adatkezelés   Kapcsolat