Szeretnél lefogyni 30 nap alatt? Vagy szeretnéd ez a 30 nap alatt megtalálni az igazi társadat? Vagy inkább sikeres vállalkozóvá válnál az elkövetkező 30 nap alatt?

Igen, ez lehetséges! Mutatom is a módszert, amelyhez most kivételesen ingyen hozzáférést adok Neked!

Első lépésként hunyd le a szemed… Szuper! Most képzeld el, hogy eltelt 30 nap, és Te karcsú / szerelmes / sikeres ember vagy (a megfelelő rész aláhúzandó)… Szuper!

Kész is. Látod, mondtam, hogy lehetséges.

Esetleg még befizethetsz néhány “szakértő” villámkurzusára is, hogy hasonló eredményeket érj el, miközben támogatod őket korszakalkotó tevékenységükben.

Most pedig elmondom, én hogyan értem el eddig bármit az életemben: felemeltem a seggemet, és dolgoztam érte keményen.

Nem 30 napig, nem kókler, pénzéhes, önjelölt guruk gyorstalpalóira befizetve, hanem önmagamat napról napra, hétről hétre, hónapról hónapra fejlesztve. Olyanoktól tanulva, akik már elérték önerőből azt, ami felé én is tartok – vagy legalább közelebb járnak hozzá nálam (és nem csak egy lépéssel). Olyan forrásokból táplálkozva, amelyek nem gyors sikert ígértek, hanem arra ösztönöztek, hogy folyamatosan fejlődjek.

Tudom, ez így sokkal szarabbul hangzik, mint az, hogy 30 nap alatt lefogyhatsz, megtalálhatod az igaz szerelmet, felfuttathatod a vállalkozásodat, és még vízen járni is megtanulhatsz.

Persze, hogy vannak “gyors” sikerek – amelyeket viszont hosszú felkészülési időszak előz meg. Munka. Áldozat. Küzdelem a kétellyel. Határozott döntések. Újra és újra. Minden egyes nap. Akkor is, ha épp nem kényelmes. Mert vannak helyek, ahová nem lifttel, hanem személyiségfejlődéssel jutsz el.

Úgyhogy ha valamihez nem kell úgy igazán megemelned a seggedet, ott valószínűleg Téged néznek seggnek.

 

Ha Neked hasznos volt, másoknak is az lehet. Segíts eljuttatni hozzájuk is!

Kocsis Gábor vagyok, mentális segítő, űrkutató mérnök, harcművész, stroke túlélő, a Beszélgetések a Kutyámmal c. könyv írója, a hasznaldfel.hu oldal létrehozója és írója. De ezek csak címkék. Sokkal fontosabbnak tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat fel tudod használni önmagad fejlesztésére és az életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet tanítom érthető formában, hatékony módszerekkel.

A hírlevél a legbiztosabb módja, hogy az elsők között értesülj az írásaimról, az előadásaimról, a workshopjaimról, a jótékonysági programjaimról és egyéb rendezvényeimről:

A "Kérem az infókat" gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

AJÁNLAT

Írásaim

Oda jutottunk, hogy a kioktatás, a kritizálás, a megalázás általánosabbá
Tovább
Rohanunk. Vagy éppen pihenünk két rohanás között. És a konstans
Tovább
Vannak olyan helyzetek, amikor nagyon kemény próba elé állít az
Tovább
Nem minden történik a saját döntéseid szerint az életedben. Vannak
Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük