(Ez az írásom a gyogyvizek.hu oldal felkérésére készült, a teljes cikket alul a linkre kattintva tudod elolvasni. Örömmel tettem eleget a felkérésnek, mert a javasolt téma, az idő egyrészt fontos szerepet tölt be életünkben, másrészt a legtöbben igen tévesen értelmezzük azt.)
ido_3
Egy másodperc. Már el is telt, mire ezt elolvastad. És van belőle még néhány százmillió, mielőtt végleg búcsúzol. Vagy csak néhány száz, nem tudhatod. Az emberek többsége mégis úgy él, mintha bármeddig maradhatna itt a Földön. Az idő pénz – mondjuk gyakran, pedig nem az. A pénzt ha elveszíted, szerezhetsz helyette újat – időt viszont soha. Folytatás »

 

Ha Neked hasznos volt, másoknak is az lehet. Segíts eljuttatni hozzájuk is!

Kocsis Gábor vagyok, mentális segítő, űrkutató mérnök, harcművész, stroke túlélő, a Beszélgetések a Kutyámmal c. könyv írója, a hasznaldfel.hu oldal létrehozója és írója. De ezek csak címkék. Sokkal fontosabbnak tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat fel tudod használni önmagad fejlesztésére és az életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet tanítom érthető formában, hatékony módszerekkel.

A hírlevél a legbiztosabb módja, hogy az elsők között értesülj az írásaimról, az előadásaimról, a workshopjaimról, a jótékonysági programjaimról és egyéb rendezvényeimről:

A "Kérem az infókat" gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

AJÁNLAT

Írásaim

Vannak egyértelmű helyzetek. Elütnek egy autóval, kirúgnak a munkahelyedről, megvernek
Tovább
Veszítettem. Vége. Hittem benne, hogy sikerül – nagyon erősen hittem
Tovább
Hová tűntek az udvarias, előzékeny, figyelmes férfiak? – hangzik el
Tovább
Nincsen reális képed. Amikor nézed a sok kudarcba fulladt próbálkozást
Tovább
Rengeteg jó kívánságot mondunk egymásnak nap mint nap. Vannak, akik
Tovább
Pontosan egy évvel ezelőtt valami elkezdődött. Végleg elhatároztam, hogy lépek.
Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük