(Ez az írásom a gyogyvizek.hu oldal felkérésére készült, a teljes cikket alul a linkre kattintva tudod elolvasni. Örömmel tettem eleget a felkérésnek, mert a javasolt téma, az idő egyrészt fontos szerepet tölt be életünkben, másrészt a legtöbben igen tévesen értelmezzük azt.)
ido_3
Egy másodperc. Már el is telt, mire ezt elolvastad. És van belőle még néhány százmillió, mielőtt végleg búcsúzol. Vagy csak néhány száz, nem tudhatod. Az emberek többsége mégis úgy él, mintha bármeddig maradhatna itt a Földön. Az idő pénz – mondjuk gyakran, pedig nem az. A pénzt ha elveszíted, szerezhetsz helyette újat – időt viszont soha. Folytatás »

 

Ha Neked hasznos volt, másoknak is az lehet. Segíts eljuttatni hozzájuk is!

Kocsis Gábor vagyok, mentális segítő, űrkutató mérnök, harcművész, stroke túlélő, a Beszélgetések a Kutyámmal c. könyv írója, a hasznaldfel.hu oldal létrehozója és írója. De ezek csak címkék. Sokkal fontosabbnak tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat fel tudod használni önmagad fejlesztésére és az életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet tanítom érthető formában, hatékony módszerekkel.

A hírlevél a legbiztosabb módja, hogy az elsők között értesülj az írásaimról, az előadásaimról, a workshopjaimról, a jótékonysági programjaimról és egyéb rendezvényeimről:

A "Kérem az infókat" gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

AJÁNLAT

Írásaim

Születésem óta nagyon tudatosan élem az életemet. Csak azután voltam
Tovább
Lehet, hogy elhitették veled, hogy amit szeretnél, az lehetetlen. Lehet,
Tovább
Vannak olyan kapcsolatok, amelyek egymás megbecsülésére épülnek. Ahol a két
Tovább
Lehetetlen. Egy szó, amit nagyon hamar megtanulunk. Egy szó, ami
Tovább
Feszült? Ideges? Töltse fel szervezete magnézium raktárát! Nem szoktam figyelni
Tovább
Valahol azért megdöbbentő, hány Nő kapaszkodik a Nőnapba. Hányan szeretnék
Tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük