Szabadság. Érdekes, hogy mindig azok akarják elvenni másoktól, akik maguk nem szabadok.

Azok, akik túl gyávák szembenézni a félelmeikkel, vagy akikben a remény már rég halott. Önigazolást keresnek. Valami kis mentséget saját nyomorukra. Egy olcsó fájdalomcsillapítót, ami instant feloldozást ígér a fájdalomtól.

Persze a fájdalom nem múlik el sose. Épp ez a lényege. Hogy múlhatna el, ha arra szolgál, hogy megmutassa: szarul éled az életedet. Hogy figyelmeztessen: még mindig nem vagy szabad. Még. Vagy mindig. Mindenkinek egyéni döntése ez.

És ha Te az elsőt választod, ha tudod, hogy még nem vagy ugyan szabad, de rajta vagy, akkor felkészülhetsz a trágyacunamira. Olyanok fogják vödröstül rád önteni a végterméküket, akik abban bíznak, hogy ha neked sem sikerül, ha Te sem leszel szabad, akkor az ő fájdalmuk majd csillapodik.

De nem fog. Ezért újra és újra beszólnak neked, hogy kösd már pórázra magad.

 

Ha Neked hasznos volt, másoknak is az lehet. Segíts eljuttatni hozzájuk is!

Kocsis Gábor vagyok, mentális segítő, űrkutató mérnök, harcművész, stroke túlélő, a Beszélgetések a Kutyámmal c. könyv írója, a hasznaldfel.hu oldal létrehozója és írója. De ezek csak címkék. Sokkal fontosabbnak tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat fel tudod használni önmagad fejlesztésére és az életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet tanítom érthető formában, hatékony módszerekkel.

A hírlevél a legbiztosabb módja, hogy az elsők között értesülj az írásaimról, az előadásaimról, a workshopjaimról, a jótékonysági programjaimról és egyéb rendezvényeimről:

A "Kérem az infókat" gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

AJÁNLAT

Írásaim

Feszült? Ideges? Töltse fel szervezete magnézium raktárát! Nem szoktam figyelni
Tovább
Nagyon sok múlik azon, hogy hisznek-e valakiben. Jó eséllyel Te
Tovább
Mit gondolnak majd rólad az emberek? Ha követed az álmaidat,
Tovább
Elérkezett hozzám a Liebster Award, a bloggerek vándordíja. De ahogy
Tovább
Megfigyelted már, hogy a nagy felismerések mikor jönnek az életedben?
Tovább

2 Comments

  1. Kedves Erzsi, nagyon szépen köszönöm a kedves szavaidat. A “megbonthatatlan” tényleg tökéletesen leírja, amit érzek. Szeretettel kívánok Neked nagyon szép napokat. 🙂

  2. Takács Erzsi

    Gábor köszönet annak a három tündéri kutyusnak azért a szabadság tudatért, amit nekem nézőnek, olvasónak jelent látványuk. Látható rajtuk az öröm érzése, amit gazdájuk jelent számukra. Tartson még nagyon sokáig ez a megbonthatatlan földi érzés Gábor és kis társai, Lord, Gertrúd és Gréta számára is! Szeretettel és köszönettel a megjelent írásokért Erzsi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük