Valaki győzni fog. Valaki megnyeri a versenyt, amiben elindultál. Valaki megvalósítja az álmait. Valaki visszanéz majd vidáman mosolyogva, és úgy tér aludni, hogy érzi, megérte. Megérte elkezdeni, megérte folytatni, amikor csak önmagára számíthatott, és megérte kitartani akkor is, amikor fel akarta adni. Megérte áldozatot hozni, megérte minden egyes izzadságcseppért, minden egyes könnyért, és minden egyes fájdalomért, ami belé hasított.
Valaki győzni fog. Miért ne éppen Te?
Valaki most is dolgozik. Valaki küzd azért, amiről nem hajlandó lemondani az életében. Ami olyan fontos számára, mint maga az élet. Valaki akkor is megy előre, amikor mindenki más megáll. Valaki hozzátesz mindig még egy kicsit. Mert tudja, hogy ami őt hajtja, az sokkal erősebb annál, mint hogy a kishitűek le tudják beszélni róla. Túl erős ahhoz, hogy bárki vagy bármi megállítsa. Küzd, mert számára nincs más opció, csak a győzelem.
Valaki most is dolgozik, és el fogja érni a célját. Miért ne éppen Te?
eros_vagy
Valaki biztos a sikerben. Valaki nem csak reméli, hanem egészen biztosan tudja, hogy a célját mindenképpen el fogja érni. Nem tétlenül remél, hanem cselekszik. Nem mástól, vagy a körülményektől várja a megoldást, hanem ő maga keresi meg azt. Saját kételyét gyökerestül kiirtja, másoké pedig könnyen lepereg róla.
Valaki biztos a sikerben, és pont ezért fogja megkapni azt. Miért ne éppen Te?
Valaki szembenéz a félelmeivel. Valaki tudja, hogy a félelem jó – azt jelenti, hogy amiért küzd, az igazán fontos számára. Tudja, hogy a félelem hullámai időről időre meg fogják csapni. De azt is tudja, hogy hiába próbálna elfutni a félelme elől, úgyis utolérné az. Ezért nem szalad, hanem megáll, és mosolyogva azt mondja: én vagyok az erősebb. Nem a félelmei irányítják, hanem felhasználja azokat.
Valaki szembenéz a félelmeivel, és mindig le fogja győzni azokat. Miért ne éppen Te?
Valaki tenni fog másokért. Valaki szeretetet ad mindazoknak, akik fontosak számára. Nem megvásárolja a törődést, hanem legnagyobb vagyonát osztja meg szeretteivel: a saját idejét. És valaki ápolja mindazt, ami életének része. Valaki felszedi a szemetet, amit az előtte haladó eldobott. Valaki felsegíti a buszra a vak férfit, akit a többiek kíváncsian néznek, vagy közömbösen hanyagolnak. Valaki befogadja az elzavart kutyát, valaki rászól arra, aki ordítozva üti a gyerekét, és valaki nem fordul el, ha a világ problémái a szeme elé kerülnek.
Valaki tenni fog másokért. Miért ne éppen Te?
És valaki most mosolyog. Mosolyog, mert tudja, hogy győzni fog.
Miért ne éppen Te?

 

Ha Neked hasznos volt, másoknak is az lehet. Segíts eljuttatni hozzájuk is!

Kocsis Gábor vagyok, mentális segítő, űrkutató mérnök, harcművész, stroke túlélő, a Beszélgetések a Kutyámmal c. könyv írója, a hasznaldfel.hu oldal létrehozója és írója. De ezek csak címkék. Sokkal fontosabbnak tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat fel tudod használni önmagad fejlesztésére és az életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet tanítom érthető formában, hatékony módszerekkel.

A hírlevél a legbiztosabb módja, hogy az elsők között értesülj az írásaimról, az előadásaimról, a workshopjaimról, a jótékonysági programjaimról és egyéb rendezvényeimről:

A "Kérem az infókat" gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

AJÁNLAT

Írásaim

Sok olyan embert ismerek, aki nem valósította még meg az
Tovább
Vannak olyan dolgok az életünkben, amiknek nincsen ellenértékük. És bár
Tovább
Holnap elindulok. Elindulok és megnézem mindazt a csodát, amit a
Tovább
Elszakadt a cérna. Elkezd veled ordítozni valaki, akinek semmi oka
Tovább
Keskeny a határ kitartás és hülyeség között.   Annyira keskeny,
Tovább

One Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük