Neked két kupac szemét, amit az út szélére kidobsz. Két fölösleg, amitől szabadulni akarsz mielőbb. Hogy a két szemét éhen hal, egy autó vagy egy sakál végzi ki őket, neked tök mindegy.
 
Neked két kupac szemét, két selejt, két fölösleg. Nekünk Gertrúd és Gréta, két bundás angyal, két csoda. Két tiszta lélek, az emberi akaratnak kiszolgáltatott két élet, akik három év alatt több jót adtak már nekünk, mint amennyit mi, emberek egy egész élet alatt adunk egymásnak.
 
Három év, egy súlyos csípőízületi betegség, félelem és kétségbeesés, egy orvosilag megmagyarázhatatlan gyógyulás, több mint 10.000km közös séta, az összetartozás megingathatatlan ereje, rengeteg felismerés, és annyi mosoly, ami azelőtt elképzelhetetlen lett volna.
 
Neked két kupac szemét, nekünk Gertrúd és Gréta, két kis szeretetgombóc kutya. Viccesen lökött és komolyan védelmező, lelkesen játszó és békésen hozzánk bújó angyalok. Két fantasztikus tanuló, két csodálatos tanító, akik nem akarattal, nem követelőzve, nem fenyegetve, hanem szeretettel és elfogadással tanítanak minket. Mindenkit, aki hajlandó az egójától elköszönni legalább egy kis időre. 
 
Mert aki egyesek szerint “csak egy kutya”, az többet tud a tiszta életről, mint a kétlábúak. Nem kidobott szemét, hanem családtag és megismételhetetlen csoda.
Nagyon boldog újjászületésnapot, Gertrúd és Gréta <3

 

Ha Neked hasznos volt, másoknak is az lehet. Segíts eljuttatni hozzájuk is!

Kocsis Gábor vagyok, mentális segítő, űrkutató mérnök, harcművész, stroke túlélő, a Beszélgetések a Kutyámmal c. könyv írója, a hasznaldfel.hu oldal létrehozója és írója. De ezek csak címkék. Sokkal fontosabbnak tartom azt, amiben hiszek: minden tapasztalatodat fel tudod használni önmagad fejlesztésére és az életed szebbé tételére. Ezt a szemléletet tanítom érthető formában, hatékony módszerekkel.

A hírlevél a legbiztosabb módja, hogy az elsők között értesülj az írásaimról, az előadásaimról, a workshopjaimról, a jótékonysági programjaimról és egyéb rendezvényeimről:

A "Kérem az infókat" gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

AJÁNLAT

Írásaim

Rengeteg arca van a kiszolgáltatottságnak. Egyik sem szép, de van,
Tovább
Van, aki könnyen feladja. Van, aki küzd egy kicsit. Vannak
Tovább
Vajon azonos súllyal kezeljük a minket érő pozitív és negatív
Tovább
Talán kilátástalan a helyzet. Talán olyan mélyre kerültél az életedben,
Tovább
Van a bántalmazásnak egy kevésbé szembetűnő formája. Itt nem maradnak
Tovább
Könnyű elhinni a mai világról, hogy önző, aljas, egymáson keresztülgázoló
Tovább

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük